Bogățiile naturale ale Caraș-Severinului, promovate la Târgul de Turism al României

caras severin la targul de turism (2)

Caraș-Severinul a plecat la vânătoare de turiști! O delegație a județului participă la Târgul de Turism din București, acolo unde cântecul, dansul, bunătățile culinare și frumusețile naturale surprinse în imagini sunt prezentate celor care vizitează standul cărășean.

Județul Caraș-Severin este prezent la Târgul de Turism de la Romexpo. În perioada 10 – 13 noiembrie, cei care vizitează standul cărășean pot afla informații despre locurile unice și bogățiile care pot bucura orice turist care alege să pășească în această parte a României.

În ziua deschiderii Târgului, în prezența ministrului Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, a directorului Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban și a președintelui interimar al Senatului, Alina Gorghiu, cărășenii au prezentat dansurile și cântecele populare din Banatul Montan, în interpretarea Orchestrei Profesioniste „Virtuozii Semenicului”, sub bagheta profesorului Petrică Vița, soliști vocali – Ramona Vița și Maria Morman, alături de dansatorii Adi Jurchescu și Patricia Hurduzeu. Invitatul special al standului de prezentare al Consiliului Județean Caraș-Severin a fost Valeria Arnăutu, cunoscuta solistă de muzică populară din Banat.

expresb 1000x100

caras severin la targul de turism (1)

1000 x 200 gif