„Consiliul Județean, cu Dunca președinte, nu a făcut nimic la Muntele Mic!”

romeo dunca muntele mic

În fața avalanșei de acuzații potrivit cărora în loc să dezvolte Caraș-Severinul, așa cum a promis în campania electorală, e preocupat doar de propriile afaceri, președintele Romeo Dunca a slalomat pe lângă Muntele Mic!

Atacat de liderii Opoziției din cauza afacerilor pe care familia sa le are pe munte, Romeo Dunca încearcă să închidă definitiv subiectul. Proiectul montan Nedeia l-a donat Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Banatul Alpin Nedeia, iar acolo unde are astăzi afaceri în desfășurare susține că n-a implicat instituția cu nimic, astfel că nu și-a creat niciun avantaj din postura de om politic și de șef al administrației publice județene. „La Muntele Mic e falsă impresia. La Muntele Mic nu s-a făcut absolut nimic, nimic, zero! La Muntele Mic nu s-a asfaltat, nu s-a reparat drumul încă, deși acolo ar trebui pentru că cred că este cel mai aglomerat drum din județ în perioada de iarnă. Nu s-au montat nici un fel de instalații, altele decât cele pe care o firmă privată le-a făcut și finalizat în 2018. Gata, punct! Asta face parte din arsenalul opoziției de a împroșca cu noroi, că Dunca duce tot la Muntele Mic. Dunca nu a făcut nimic, Consiliul Județean, cu Dunca președinte, nu a făcut nimic la Muntele Mic! La Muntele Mic a făcut destul Dunca Romeo, persoana fizică, înainte de mandatul de președinte!”, a explicat șeful CJ pentru expressdebanat.ro.

expresb 1000x100

Referitor la proiectul Nedeia, care ar putea deveni cel mai mare domeniu schiabil nu doar din România, ci din această parte a Europei, Romeo Dunca spune că și-a cam pierdut orice răbdare, că s-a împiedicat printre atâtea interese meschine și jocuri politice. „Mă doare sufletul, pentru mine proiectul Nedeia este mai important decât cabana aceea de care se leagă toți. Eu îi văd importanța și beneficiul pentru județ și pentru turiști, dar asta e.”, a spus Romeo Dunca.

1000 x 200 gif