Bocșa, în festival. „In memoriam Aurelia Fătu Răduţu”

1000x100 (5)

Bocșa va fi în sărbătoare timp de două zile. Iubitorii de folclor sunt așteptați la o nouă ediție a Festivalului Concurs „Aurelia Fătu Răduţu”.

Pe scena amenajată în aer liber în spatele Casei Orășenești de Cultură din Bocșa va avea loc miercuri, de la ora 12.00, preselecția candidaților și apoi repetiția preliminară. La ora 19.00 va avea loc deschiderea festivalului ajuns la a XXVI-a ediţie și de la ora 20.00 se va desfășura concursul naţional de interpretare vocală a muzicii populare românești.

Festivalul se adresează tinerilor cu vârsta între 16 – 35 de ani şi îşi propune să pună în valoare muzica populară autentică, dar şi descoperirea şi promovarea tinerelor talente.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Festivalul-concurs naţional „Aurelia Fătu Răduţu” se derulează pe o singură secţiune – de interpretare vocală a muzicii populare româneşti. La finalul concursului va fi prezentat un spectacol folcloric, susţinut de câştigătorii ediţiei anterioare, dar şi de interpreţi de seamă ai folclorului românesc.

Premierea câștigătorilor va avea loc joi, de la ora 20.00, iar la final va avea loc Gala Laureaților printr-un spectacol extraordinar „In memoriam Aurelia Fătu Răduţu”.

banner 970 x 250