Bobar pune lacăt pe Valea Domanului!

Rosso-nerii se reunesc miercuri, sub comanda lui Alex Pelici, noul antrenor al echipei, în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon din Liga 2. Sezon care, pentru fruntașe, nici măcar nu s-a încheiat!

COVID-19 a scutit Reșița de emoții, punând capăt campionatului într-un moment în care evitarea retrogradării nu era certitudine. Virusul continuă însă să facă victime în România și a îmbolnăvit inclusiv fotbaliști, astfel că toate competițiile se desfășoară în condiții speciale, iar viitorul campionat riscă și el să fie afectat. În Valea Domanului s-au luat deja măsuri preventive, astfel că, odată cu reunirea lotului, baza de pregătire va fi o adevărată fortăreață. „În primul rând, toți fotbaliștii și membrii staff-ului vor fi testați COVID-19. Abia apoi vor efectua vizita medicală. Mâine aflăm și noi mai multe despre modul în care ne putem pregăti. Am cerut informații peste tot, pentru că vrem să evităm în primul rând îmbolnăvirile, dar și eventuale alte probleme. Vă pot spune acum că echipa intră imediat în cantonament, nimeni nu mai pleacă din hotelul stadionului”, a declarat președintele CSM Reșița, Cristian Bobar, pentru expressdebanat.ro.

CSM va conta în noul sezon pe serviciile antrenorului Alex Pelici, instalat după ce înțelegerea cu Dorinel Munteanu a ajuns la final. Au mai plecat din Valea Domanului în această vară Laurențiu Rus, Alin Țegle, Călin Cristea și Muradi Luboya. Pe picior de plecare mai sunt însă și alți fotbaliști. Au semnat în schimb cu gruparea reșițeană lituanianul Deivydas Matulevicius, Caius Lungu și Vlad Chera. Lista de transferuri rămâne deschisă, după cum a anunțat șeful de la CSM.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/