Bobar l-a lăsat pe Dragomir pentru Mutu!

Fostul președinte din Valea Domanului și director sportiv al lui Dinamo a preferat în cele din urmă să gestioneze un vestiar cu Mutu și Țucudean decât să fie mâna dreaptă a lui Mitică Dragomir!

Cristi Bobar se înțelesese deja cu Voluntariul care se va bate pentru evitarea retrogradării, dar chiar înainte de a pleca în cantonament cu trupa lui Ganea a fost deturnat de cei de la Târgu Mureș, unde sunt pretenții de play-off. Reșițeanul a fost în discuții de mai multă vreme cu vicecampioana și chiar a avut un rol determinant în venirea lui Țucudean.

„Tocmai pentru că existau și alte variante pentru mine am amânat semnarea vreunui contract cu cei de la Voluntari. La ASA sunt alte pretenții, drept dovadă și transferurile făcute, mă refer aici în primul rând la Adi Mutu și la Țucudean. Am preferat să vin la o echipă care vrea să joace în play-off, care vrea performanță, deși o colaborare cu Mitică Dragomir sau Adalbert Kassai nu poate fi decât un mare câștig pentru oricine”, a declarat Cristi Bobar pentru expressdebanat.ro.