Boambeș: „Suntem în grafic cu lucrările la canalizare!”

Lucrările la rețeaua de canalizare avansează în comuna Constantin Daicoviciu, spune primarul Daniel Boambeș. Muncitorii așteaptă vremea bună pentru a trece la următorul nivel, acela de echipare a stației de epurare care va deservi toate localitățile arondate comunei.

„Suntem în grafic cu lucrările la canalizare. S-au turnat deja pereții la stația de epurare, iar din primăvară vom trece la echiparea ei. Acum s-au făcut pereții de la bazinele de omogenizare și bazinele de tratare, după care va fi zidită partea de construcție, unde vin montate echipamentele pentru pompe și pentru punerea în funcțiune a stației care va deservi toate cele patru sate: Maciova, Peștere, Mâtnicu Mare și Căvăran. Rețeaua de canalizare este finalizată, inclusiv racordurile, mai avem doar partea de subtraversare a râului Timiș.”, spune primarul comunei Constantin Daicoviciu.

Întregul proiect este finanțat pe Programul Național de Dezvoltare Locală II și, potrivit edilului, întreaga investiție se va finaliza în acest an.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/