Blocurile ANL, pe ultima sută de metri! Vezi când se pot bucura tinerii reșițeni de ele!

Construcţia celor trei blocuri pentru tineri, destinate închirierii, situate pe Calea Caransebeşului, a intrat pe ultima sută de metri, cu toate că termenul limită de finalizare a lucrărilor a fost depășit de mult.

La doar un pas de a fi gata, imobilele nu mai au nevoie decât de punerea la punct a finisajelor interioare şi a instalaţiile termice pentru a fi date în folosință.

Termenul de finalizare a lucrărilor a fost decalat, spun autoritățile locale, în urma necesităţii regândirii proiectului privind asigurarea agentului termic. Și asta, pentru că operatorul de termoficare SC CET 2010 Reşiţa SRL a intrat în insolvenţă, lucru care a cam dat bătăi de cap evoluției lucrărilor.

Cum în prima zi a acestei luni au și fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru noua soluţie tehnică privind asigurarea agentului termic, se estimează ca la sfârşitul lunii decembrie lucrările la cele trei blocuri fie finalizate.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Cele trei imobile sunt realizate prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe şi dispun de 16 apartamente fiecare, asta însemnând un total de 48 de unităţi locative.

În sarcina municipalității reșițene rămân lucrările la alimentarea cu apă, la canalizarea menajeră şi pluvială și la alimentarea cu energie electrică şi gaze naturale.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/