Blaturi PNL – PSD pentru împărțirea primăriilor!

Sorin Grindeanu, fostul premier al României, a avertizat că unii social-democrați încearcă să facă „aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidați puternici în județele din care provin”!

Prezent la conferința de alegeri a PSD Timiș, Sorin Grindeanu a spus că PSD trebuie să își propună să câștige alegerile de anul acesta și că cei care nu vor să participe „la acest vis” sunt liberi să plece.

„Am auzit în aceste zile că unii colegi de-ai noștri caută să facă fel de fel de mici aranjamente cu puterea pentru a nu avea, poate, contracandidați puternici în județele din care provin, pentru a încerca să își negocieze o anumită pace. Alții spun, și nu de puțin timp, că ar fi mulțumiți cu un PSD la 20 la sută, atâta timp cât ei rămân la butoanele politicii locale sua naționale. Vă spun tuturor foarte clar, așa ceva este de neconceput pentru PSD. Dacă noi ne propunem doar să supraviețuim atunci vom avea puține șanse. Trebuie să ne propunem să câștigăm alegerile în anul acesta. Cine nu este în stare să participe la acest vis este liber să plece la partide mai mici”, a spus Grindeanu.

Acesta a precizat că în ultima perioadă au apărut „mai mult decât suspiciuni” cu privire la trădarea intereselor partidului și că oamenii care au reprezentat partidul l-au transformat în unul „respins de electorat”. „Au apărut chiar mai mult decât suspiciuni privind trădarea intereselor partidului pentru a se crea situații convenabile unora, în competiția politică care tocmai s-a încheiat”, a mai declarat fostul premier.