Black Friday vine cu oferte de nerefuzat în magazinele Casa Alex Oraviţa şi Casa Alex Caransebeş. Acum şi în online

Reprezentanții magazinelor Casa Alex din Oravița și Caransebeș sunt gata să-și întâmpine clienții cu oferte imbatabile la toate produsele, calitatea bunurilor achiziționate reprezentând avantajul cumpărătorilor în săptămâna reducerilor.

An de an, campania Black Friday oferă clienților posibilitatea de a achiziționa produse la prețuri accesibile al căror scop se referă fie la aducerea unui strop de bucurie persoanelor dragi, fie la dovedirea utilității, confortului și eleganței în cadrul propriului cămin. Tocmai în această idee, managerii Casei Alex Oravița și Caransebeș, care în acest an bifează pentru a treia oară săptămâna reducerilor în orașul de pe Valea Carașului, ea desfășurându-se în premieră în urbea gugulanilor, au pregătit o gamă largă de produse pe care le vor pune la dispoziția cumpărătorilor, ofertele atractive preponderente regăsindu-se, pe lângă electrocasnice, mobilier și aparatură specifică încălzirii locuințelor, pe fiecare raion din cadrul magazinelor.

Campania prețurilor mici e programată să aibă loc în perioada 13-22 noiembrie, aceasta venind la pachet cu o facilitate pentru pentru clienții care vor să petreacă mai mult timp alături de familie și prieteni, mai exact inaugurarea platformei magazinului online Casa Alex: www.casaalex.ro.

„Anul acesta, prin campania Black Friday, inaugurăm și platforma noului nostru magazin online: www.casaalex.ro, venind în sprijinul clienților cu această nouă modalitate de achiziție. De fiecare dată, ne face placere să ne primim clienții în magazine, dar având în vedere contextul pandemiei, știm cu toții că multe din cumpărăturile noastre s-au mutat și în mediul online. Așadar, anul acesta îi așteptăm pe clienți să-și facă cumpărăturile dorite și de pe casaalex.ro”, a explicat omul de afaceri, Alexandru Torma.

Totodată, antreprenorul cărășan a vorbit și despre produsele care i-au atras pe cumpărători în anii precedenți, dar și despre așteptările avute în acest an, mai ales datorită extinderii afacerii într-unul din municipiile județului:

„Fără doar și poate, gama cea mai căutată este cea a electrocasnicelor, dar nu putem ignora nici segmentele: mobilier, decorațiuni, menaj, sanitare, materiale pentru construcții. Ne dorim ca cei care ne vor călca pragul să se bucure de ofertele pregătite, în cele mai bune și sigure condiții pentru ei”.