Biletul la Custom Reșița, șansa ta la o experiență unică!

balon custom
po 1000x100px (3)

Biletul tău la Festivalul Custom Reșița te poate trimite printre nori… la propriu! O aventură de care nu mulți au parte în viață: un zbor cu balonul deasupra orașului!

Dacă ți-ai cumpărat bilet la festivalul din Poiana Golului ai șansa să trăiești momente unice! Organizatorii anunță că pun la bătaie câte 4 zboruri gratuite cu balonul în fiecare zi de festival (13, 14 și 15 iulie). Dacă îți dorești să urci spre nori și să vezi Poiana Golului de la înălțime, nu trebuie decât să intri pe pagina oficială a festivalului, să trimiți un mesaj privat cu dovada achiziționării biletului și să distribui postarea de acolo cu anunțul privind concursul. Îți lăsăm și linkul exact, ca să ajungi cât mai repede la destinație: https://www.facebook.com/customresita.

La fiecare urcare cu balonul, 5 persoane vor putea admira orașul de la înălțime. Asta înseamnă în total 60 de norocoși! Concursul se desfășoară până în 30 iunie, așa că încă ai timp să-ți cumperi bilet. Câștigătorii vor fi anunțați în urma unei extrageri făcute de gazda festivalului, Cristian Hrubaru.

Cei care doresc să aibă parte de senzații tari, dar norocul nu a fost de partea lor la concursul anunțat, vor plăti 50 de lei pentru un zbor. Bineînțeles, doar cei care au bilet la festival vor avea acces și la balon.

Îți reamintim că biletul la Festivalul Custom Reșița poate fi cumpărat de aici – https://www.iabilet.ro/bilete-custom-resita-festival-2023-85272/?q=custom