Accident la ieșire din Câlnic! Două victime încarcerate!

smurd ambulanta
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Trei adulți și un minor au fost implicați în accidentul grav produs în această seară la ieșire din cartierul reșițean Câlnic. Două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Accidentul rutier a avut loc pe DN 58B, la ieșire din cartierul Câlnic. În accident au fost implicate două autoturisme care circulau din sensuri opuse și s-au ciocnit frontal. Una dintre mașini s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Au fost implicate 4 persoane: 3 adulți și un minor de doar 4 ani. Două persoane adulte au rămas blocate între fiarele contorsionate ale mașinii, una dintre ele fiind extrasă din mașină de către participanții la trafic, iar cea de-a doua a fost extrasă de către salvatorii care au ajuns la fața locului. Victimele au fost transportate la spital.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Sursă foto: Arhivă

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/