Bilete mai scumpe! Cinematograful „Bela Lugosi” crește tarifele pentru vizionarea filmelor

Pasionaţii de filme vor fi nevoiţi să plătească tarife mai mari, după ce Regulamentul de organizare al Cinematografului „Bela Lugosi” va fi aprobat de Consiliul Local.

Claudiu Buciu, primarul municipiului, va prezenta Consiliului Local un proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Cinematografului „Bela Lugosi”, care a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 28 din 30.03.2015.

Proiectul de hotărâre, împreună cu referatul inițiatorului, este afişat la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, publicat pe site-ul instituţiei la secțiunea Documente publice – Transparență decizională în   administrația   publică – Proiecte de hotărâri și transmis mass –   mediei locale.

leader board 728 x 90 px

Principala modificare a acestui regulament prevede creşterea tarifelor pentru vizionarea unui film, care se vor majora după cum urmează: adulţi – 16 lei pentru un film 2D şi 20 de lei pentru un film 3D, pensionarii vor plăti 8 şi 10 lei pentru fiecare categorie, iar preşcolarii, elevii şi studenții – 4, respectiv 5 lei.

În prezent, preţul biletelor la cinematograf este de 15 lei la filmele 3D, 10 lei la filmele 2D şi 5 lei la filmele de la matineu, cu o reducere de 50% pentru pensionari, preşcolari, elevi şi studenţi.

Persoanele interesate pot transmite propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat până la data de 28 iunie 2021, orele 12:00, pe adresa de email: contact@primarialugoj.ro sau la sediul instituției, camera 7.