Bilet gratuit în prima zi a festivalului Untold pentru cei care donează sânge la caravana mobilă, la Timișoara

Persoanele care doresc să facă o faptă bună sunt așteptate să doneze sânge în cadrul caravanei mobile Blood Network, care ajunge sâmbătă și duminică la Timișoara. Donatorii vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului Untold, dar și tichete de cumpărături în valoare de 100 lei.

Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, ajunge sâmbătă și duminică la Timișoara. Caravana mobilă este organizată de Untold și va fi amplasată în parcarea din fața Facultății de Electrotehnică și Electroenergetică a Universității Politehnica din Timișoara, aflată pe B-dul Vasile Pârvan, nr. 2.

Caravana este deschisă în intervalul orar 08.00 – 14.00, în zilele de 28 și 29 august. Donatorii nu au nevoie de o programare în prealabil, ci doar de cartea de identitate în original.

leader board 728 x 90 px
Cei care contribuie la rezerva de sânge, atât de necesară în această perioadă, și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) beneficiază de: un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului Untold, tichete de cumpărături de 100 de lei, o adeverință pentru o zi liberă de la locul de muncă, precum și tichete de masă de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.