[UPDATE] Biciclist lovit în plin de o motocicletă! Victima, în comă la spital!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Un accident grav s-a petrecut astăzi în comuna Lăpușnicu Mare. Un biciclist a fost lovit de o motocicletă și a ajuns în stare gravă la spitalul din Reșița.

Accident grav la ieșire din Lăpușnicu Mare spre Bozovici. În timp ce se afla pe bicicletă și circula pe carosabil, un bărbat de 66 de ani a fost lovit în plin de o motocicletă, condusă de un tânăr de 35 de ani, ambii din Lăpușnicu Mare. Biciclistul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița în comă.

Nu este exclus ca biciclistul să se fi dezechilibrat, însă cauza exactă a producerii accidentului va fi stabilită de polițiști în urma unei anchete.

promovare banner maxagro

Joi, ora 14.40

Polițiștii cărășeni spun că biciclistul de 66 de ani a fost lovit în partea din spate de motociclist. Cert este că acesta din urmă nu consumase alcool. „Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar biciclistului i s-a recoltat la spital o probă biologică de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului”, transmite Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Sursă foto: Sătmăreanul

publicitate tmc 640