Bianca Pascaru propune o administrație USR-PLUS pentru Orțișoara! „M-am săturat să privesc cum societatea noastră stagnează”

Alianța USR-PLUS o sprijină pe Bianca Pascaru pentru funcția de primar în Orțișoara! Userista și-a anunțat zonele de interes pentru modernizarea comunei și a lansat atacuri la adresa actualei administrații pentru lipsa de transparență.

Bianca Pascaru, de profesie economist, își dorește o schimbare în administrația din comuna sa natală și s-a hotărât să se înscrie în cursa electorală. Candidata Alianței USR-PLUS la Primăria Orțișoara consideră că înțelege nevoile cetățenilor și crede că va putea să administreze comuna mult mai eficient: „Am pornit pe acest drum pentru că și eu, ca mulți alții dintre noi, m-am săturat să privesc de pe margine cum societatea noastră, în loc să progreseze, în cel mai bun caz stagnează. Pentru că am crescut aici, am văzut Orțișoara evoluând în timp, cunosc problemele cu care se confruntă locuitorii comunei noastre și sunt sigură că eu și echipa mea care candidează la Consiliul Local, vom face o treabă mult mai bună”.

Punctele pe care candidata se concentrează sunt transparența, eficientizarea administrației, asfaltarea, canalizarea și rețeaua de apă a comunei. Bianca Pascaru spune că modernizarea localității se face ciclic, mereu înainte de alegeri și rezultatele sunt de slabă calitate. „Lucrările de modernizare se fac doar din patru în patru ani, înaintea alegerilor. Pentru orțișoreni, dacă s-ar organiza alegerile de la un an la altul, ar fi excelent. Dovadă sunt mulțimea de șantiere, începute peste tot în comuna Orțișoara și în localitățile aparținătoare. Aceste lucrări se fac, de cele mai multe ori, fără cap, la o calitate îndoielnică și cel mult mediocră și nu sunt aproape niciodată întreținute în timp”, a declarat Bianca Pascaru.

Actualul edil a fost criticat de Bianca Pascaru pentru opoziția arătată inițiativei Fără Penali în Funcții Publice. Userista a amintit episodul în care primarul, singurul din județ de altfel, a refuzat să susțină proiectul și a refuzat să accepte semnăturile orțișorenilor care s-au identificat cu inițiativa civică. „Primarul comunei Orțișoara a fost singurul primar din județul Timiș care nu a susținut această inițiativă și a refuzat cu desăvârșire să accepte semnăturile cetățenilor care au susținut-o. Acest fapt, pe lângă că este imoral, este și ilegal. Noi nu vom încerca niciodată să înăbușim inițiativele democratice ale cetățenilor. Din contră, le vom sprijini de fiecare dată când vom avea ocazia”, acuză candidatul.