Beneficiu pentru orăvițeni! Taxele și impozitele se pot plăti în continuare fără majorări de întârziere

Printr-o decizie a Consiliului Local Oravița, locuitorii care nu și-au plătit taxele și impozitele o mai pot face până în 10 decembrie fără să plătească în plus nicio penalizare.

Aleșii locali din Oravița au decis ca persoanele care își plătesc integral dările către stat până la data de 10 decembrie să nu mai fie suprataxați. Practic, nu li se mai aplică majorări de întârziere și penalități pentru obligațiile restante la bugetul local.

„Pot beneficia de prezenta hotărâre contribuabilii – persoane fizice — înscrişi în baza de date, plătitori de taxe şi impozite locale, redevenţe şi alte obligaţii de plată datorate bugetului local care sting integral debitul principal restant. Pentru a beneficia de scutirea penalităţilor şi majorărilor de întârziere contribuabilii persoane fizice vor depune la Registratură o cerere la care vor anexa copie după actul de identitate.”, transmit reprezentanții Primăriei Oravița.

1000x100 casa brutarului

În cazul celor care nu au certificat verde COVID-19, cererea le va fi preluată la intrarea în primărie de către un funcționar, având în vedere că accesul în instituțiile publice fără acest certificat este interzis.