Beesers – prima aplicație din România care facilitează livrarea de servicii medicale pacienților în confortul casei lor

harta beesers3

Puțină lume a auzit despre Beesers. În Timișoara și în multe alte județe din țară există deja această aplicație, gen Uber medical, dar în Caraș-Severin deocamdată nu!

La ce folosește Beesers? De pildă, este foarte util unei persoane care are nevoie de o injecție sau un tratament administrat sub formă de perfuzie, mai ales în situația sanitară din prezent când se recomandă limitarea prezenței în spital. Beesers  are asistenta de care un asemenea pacient are nevoie! Un spațiu în care poți găsi un medic sau o asistentă din apropiere, personal medical care poate fi chemat acasă.

Fapt absolut îmbucurător, de ceva vreme există pe piață primul marketplace de servicii medicale la domiciliu din România. În prezent, prin Beesers pot fi rezervate mai multe servicii medicale contra cost, precum: perfuzii, monitorizare parametri fiziologici, recuperare medicală, injecții, recoltare de analize de toate tipurile, recoltare teste COVID, îngrijirea plăgilor, servicii de consiliere psihologică.

Programările consultațiilor sau ale tratamentelor se pot efectua și de către persoanele care nu locuiesc în același oraș cu pacienții aflați în România (de exemplu pentru părinții sau bunicii cărora dorim să le asigurăm suport medical specializat). Toți colaboratorii înscriși în platformă sunt acreditați de către Ministerul Sănătății și au experiență semnificativă în mediul de stat sau privat. Din dorința de a descongestiona sistemul public de sănătate în această perioadă și nu numai, echipa aplicației Beesers a trimis o scrisoare deschisă prin care își oferă GRATUIT sprijinul Ministerului Sănătății și al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 și, împreună cu aceștia, speră să dea românilor posibilitatea vaccinării în confortul propriei case.