Bebe Pasere, despre contracandidații săi la Caransebeș: „Eu, dacă mă duc pe un câmp liber, pot să construiesc un bloc. Nu știu dacă cei doi pot să facă asta”

Bebe Pasere este candidatul surpriză cu care Pro România încearcă să câștige Primăria Caransebeș. Spunem surpriză, deoarece este mai nou în politică, însă speră ca experiența din mediul privat, acolo unde este cunoscut ca un prosper om de afaceri, să-l ajute și în administrație.

Referindu-se la contracandidații săi și la ce a fost până acum în Caransebeș, Bebe Pasere nu s-a sfiit să spună că aceștia au pierdut ocazia să arate electoratului ce știu să facă.

„Pot să vă spun că la Caransebeș atât PNL, cât și PSD au picat examenul. Au fost împreună și cred că a fost prea mult. Au promis prea mult și au făcut prea puțin. PNL în ultimii 20 de ani, inclusiv candidata partidului, ar trebui să își asume și eșecurile PNL-ului. În momentul în care candidezi din partea unui partid ar trebui să-ți asumi și plusul, și minusul. Andra Pleșa ar trebui să vină și să ne explice ce a făcut PNL în ultimii 16 ani și ce a făcut PNL în ultimul mandat, ceea ce ar trebui să facă și Felix Borcean. În 2016 a făcut echipă cu PNL. Dacă nu era PNL în 2016, Felix nu câștiga Primăria Caransebeș. Trebuia să își asume atât realizările, cât și neîmplinirile. Mandatul 2016-2020 nu îl recomandă nici pe Felix Borcean, nici pe Andra Pleșa candidați la Primăria Caransebeș. Amândoi au picat examenul. Nu poți să promiți ceva ce nu ai făcut. Ai mai promis o dată, nu ai făcut, nu poți să promiți încă o dată și sper că lumea să îi taxeze pentru asta.”, este de părere candidatul Pro România.

Bebe Pasere spune că în viața de toate zilele se află în relații bune cu cei doi, iar acum sunt doar contracandidați, nicidecum dușmani.

„Tocmai de asta le zic. Haideți să ne batem pe proiecte, haideți să venim cu lucruri constructive pentru cetățeni, hai să vedem unde ați greșit și să vă arăt eu unde este rezolvarea. Ei ar trebui să vină la mine și să mă întrebe care e rezolvarea. Eu am fost jos și am făcut-o, știu cum se face. Eu dacă mă duc pe un câmp liber pot să construiesc un bloc. Pot să-mi găsesc echipa să o construiască, pot să îmi găsesc oamenii, pot să găsesc materiale, pot să găsesc fonduri, pot să administrez toată chestia asta. Nu știu dacă cei doi pot să facă asta.”, a mai spus candidatul Pro România.

(E)