Bebe Pasere, cea mai bună opțiune pentru dezvoltarea Caransebeșului!

Omul de afaceri caransebeșean, care a cunoscut succesul la Londra, va candida sub sigla Pro România, în alianță cu ALDE, la Primăria Municipiului Caransebeș!

„În urma negocierilor purtate, filiala PRO România Caraș-Severin a ales să aibă un candidat propriu la Primăria Caransebeș și l-a desemnat, pentru alegerile locale care vor avea loc pe 27 septembrie 2020, pe FELICIAN (BEBE) PASERE. Acesta va fi susținut și de ALDE, cu care vom face o alianță electorală la nivelul acestui municipiu. Suntem convinși că Felician Pasere, președintele PRO România Caransebeș, este cel care reprezintă cel mai bine obiectivele pe care acest partid le are pentru dezvoltarea acestui oraș și, în același timp, are și cel mai potrivit profil pentru ceea ce reprezintă spiritul pe care PRO România dorește să îl aducă în administrația locală. Tot ce a realizat a fost prin muncă și prin înțelegerea exactă a așteptărilor pe care oamenii le aveau de la el. De fapt, locuitorii din Caransebeș deja îl cunosc foarte bine și știu ce fel de persoană este”, a adeclarat pentru expressdebanat.ro, Ion Mocioalcă, secretarul general al partidului.

Om de afaceri fiind, Pasere părea să fie înclinat mai degrabă spre dreapta, dar a preferat să participe la construcția unui partid nou de stânga, mai precis stânga modernă. „Un oraș sau o țară nu trebuie administrate ca un business. Succesul nu se măsoară în ce au reușit unii, ci în faptul că împreună reușim să creștem și să nu lăsăm pe nimeni în urmă”, a spus candidatul Pro pentru fotoliul de primar al Caransebeșului.

Mocioalcă a mai spus că această candidatură Pasere nu a moștenit-o de la nimeni, ci a câștigat-o prin muncă. În plus, a contribuit la construcția partidului care a ales să îl susțină. „Suntem de părere că Felician Pasere este cea mai bună opțiune pentru dezvoltarea acestui oraș care trebuie să intre într-un proces amplu de reconstrucție, dată fiind slaba administrație din ultimii 30 de ani. Caransebeșul merită această șansă!”, a adăugat Ion Mocioalcă.