Bebe Pasere, candidatul Pro România: „La Caransebeș este nevoie de resuscitarea clasei politice”

Întâlnire inedită la Caransebeș. Aproape 100 de membri ai Pro România din Timișoara și Caransebeș s-au întâlnit în capitala gugulanilor pentru a-l susține pe Bebe Pasere în campania electorală la capătul căreia speră să câștige Primăria Caransebeș.

Prezent la întâlnirea care a avut loc în curtea Muzeului de Etnografie și al Regimentului de Graniță, care apoi a continuat pe străzile municipiului, a fost și deputatul Pro România de Timiș, Adrian Pau.

„Îl apreciez pe Bebe pentru curajul de a intra în această luptă, una foarte grea la Caransebeș, într-un oraș în care la vot se prezintă 10.000 de cetățeni, într-un oraș în care actualul ministru de Interne, domnul Vela, a fost primar și căruia nu-i putem nega și nici reproșa ceea ce a făcut, dar eu cred că se putea face mult mai mult în acest oraș. Este foarte greu între doi coloși (Marcel Vela și Sorin Grindeanu, n.r.) să vii cu Bebe Pasere să încerci să faci ceva. Îl felicit pentru curajul său. Am încrederea în el”, a ținut să spună Adrian Pau.

Adresându-se celor prezenți, colegi de partid din cele două orașe din Banat, Bebe Pasere a prezentat câteva dintre obiectivele pe care le are în vedere.

„Vreau să reconstruiesc Caransebeșul. Am venit acasă după foarte mulți ani petrecuți în Europa, unde am simțit ce înseamnă să trăiești într-un oraș european, într-un oraș civilizat. De aceea îmi doresc să aduc schimbările necesare aici, în orașul meu. Caransebeș merită să aibă sănătate, educație la cel mai inalt nivel, merită să arate ca un oraș european, pentru că în ultimii 16 ani de administrație PNL a avut de suferit foarte mult. Am venit aici cu echipa mea de campanie și cu tot ce înseamnă Pro România în vestul țării, să repunem Caransebeșul pe hartă, acolo unde îi este locul. Consider că este nevoie de un suflu nou în politica locală, nu mi-e frică de muncă, sunt obișnuit cu ea, muncesc de la 18 ani, sunt dezvoltator imobiliar, știu ce înseamnă să nu treacă o zi fără să produc ceva, să conduc oameni”, a mărturisit candidatul Pro România.

Vorbind despre clasa politică, Bebe Pasere nu i-a menajat pe cei responsabili de destinele orașului.

„Cred că este nevoie la Caransebeș de o resuscitare a clasei politice, pentru că mereu întâlnim aceleași fețe, aceiași oameni mutați de pe un post pe altul, același sistem construit de actualul ministru de Interne, care din punctul meu de vedere a dat greș în multe situații, chiar și în această campanie, în care el și liberalii nu au venit cu o explicație pentru rateul pe care l-au dat, ci au venit cu aceleași promisiuni spuse o dată la patru ani, motiv pentru cetățeni să-i taxeze pentru minciunile spuse”, a concluzionat Pasere.

(E)