Bebe Pasere: Am fost sacrificat pentru interesele lor, nu pentru interesele caransebeșenilor!

Revocat din funcția de viceprimar al municipiului Caransebeș, la propunerea primarului Felix Borcean, prin votul unei majorități covârșitoare în Consiliul Local, Bebe Pasere vine în această dimineață în fața magistraților de la Tribunalul Caraș-Severin!

Fostul vice contestă Hotărârea Consiliului Local care a dus la încetarea mandatului său, susținând că e total neîntemeiată. Astăzi, se pune deja în discuție suspendarea Hotărârii respective, pentru ca ulterior să fie dezbătută în instanță anularea deciziei aleșilor locali, ceea ce ar putea duce la reîntoarcerea în funcția de viceprimar. Acesta este și unul dintre motivele lui Felix Borcean de a nu propune deocamdată alt viceprimar. „Nu știu ce va fi de acum încolo, trebuie să vedem mai întâi dacă a fost legal sau nu ceea ce s-a întâmplat cu schimbarea mea. Am contestat în instanță, am invocat lipsa motivelor, argumentelor care să ducă la o astfel de decizie. Nu are cum să vină primarul și să spună că eu am țipat la vreun angajat, de exemplu, fără să prezinte dovezi. Să vedem ce hotărăsc judecătorii. Am văzut că se așteaptă decizia instanței, nu s-a venit deocamdată cu o altă variantă de viceprimar, probabil și pentru că nimeni nu vrea să fie viceprimar pentru o lună sau două, cât ar putea dura soluționarea proceselor deschise de mine”, a declarat Bebe Pasere.

Liderul Pro România Caransebeș susține că, în realitate, a fost victima mai multor interese. Ale primarului Borcean, ale liberalilor, ale anumitor social-democrați care au vrut să dea o palmă conducerii județene a partidului. „Unul din cele mai importante motive a fost dorința obsesivă a lui Felix de a conduce absolut tot. De acolo au pornit și celelalte șmecherii, înțelegeri. Nu pot să acuz PNL pentru blatul pe care l-a făcut, pentru că și eu aș fi procedat la fel. Au votat pentru schimbarea mea cei de la USR, probabil, unii de la PNL și consilierii PSD. Totul s-a făcut în secret, s-a întâmplat foarte rapid, Felix a profitat la maxim și a împușcat doi iepuri dintr-o lovitură. S-a scăpat de mine. Așteptam să-mi explice, prieteni fiind, era normal dacă avea anumite nemulțumiri să discute cu mine, dar a preferat să facă jocul ăsta mișel. Eu am fost cel care trebuia să fie sacrificat. Cu o zi înainte de asta, Felix Borcean spunea că este mulțumit de evoluția mea și de tot ce am realizat în mandatul ăsta. Totul s-a întâmplat din interese”, a mai spus Pasere pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px