BeautyFull Days, cel mai mare eveniment dedicat înfrumusețării din Banat. Ce surprize te așteaptă?

po 1000x100px (4)

Universul beauty, mai aproape decât te aștepți! A mai rămas mai puțin de o săptămână până la BeautyFull Days, cel mai mare eveniment din zona de vest a țării, dedicat înfrumusețării și îngrijirii personale. Lecții de machiaj, produse profesionale la prețuri accesibile și brand-uri de renume te așteaptă la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, în perioada 12-13 iunie.

Organizatorii „Lecții de machiaj by Oxana Novacovici” și „The Mad Agency” au creat un concept inovativ, care să aducă împreună profesioniști și brand-uri de renume, față în față cu iubitorii de frumos. De asemenea, specialiștii din zona de vest au oportunitatea de a învăța de la cei peste 30 de traineri naționali și internaționali noi trend-uri din domeniul beauty.

Aducem împreună reprezentanții unor firme din domeniul beauty, dar și publicul larg. Această complexitate se reflectă și în diversitatea evenimentelor care au loc în cadrul BeautyFull Days, de la demonstrații și workshop-uri pentru profesioniști, la momentele în care vizitatorii au acces la sfaturi și demonstrații gratuite. Suntem obișnuiți cu conceptul de târg de frumusețe, unde oamenii vin să cumpere și să afle amănunte despre anumite produse”, a spus Oxana Novacovici, organizator.

Cei care vor călca pragul universului beauty vor avea parte de surprize inedite și reduceri de până la 70% la diferite produse.

„Vor avea acces la produse profesionale de top la prețuri promoționale, le vor putea testa, vor beneficia de sesiuni gratuite de înfrumusețare, vor primi sfaturi personalizate de la specialiști și se vor întâlni cu personalități cunoscute din domeniu, având ocazia să discute cu aceștia despre frumusețe și înfrumusețare, despre trenduri și tehnici inovatoare pe diferite domenii, ba chiar și despre dezvoltare personală sau de business”, a declarat Daniela Săvescu, reprezentant „The Mad Agency”.

BeautyFull Days oferă avantaje și expozanților. La evenimente vor participa brand-uri precum: Cupio, Melkior, Ihair, Academia Final Touch powered by L’Oreal, Roubloff, HairTalk, Visuel.ro, Casmara, Neos, Scoala Evelyn, Lecții de machiaj. În premieră va veni doctor Raul Chioibaș, trainer internațional și național în chirurgie estetică.

Din sfera machiajului, numele confirmate sunt: Alexandru Abagiu, Ana Maria Turcanu (lady Dyvine), Daniela Moga, Anca Molnar, Oana Maria Borza, Oxana Novacovici, Alexandra Turkoane, Inesa Damaschin, Alexandra Ardelean, Alina Mengheș, Ciuciu Codruța Maria, Nuți Chelaru.

Pentru Nail Design vor veni specialiști precum: Andreea Pruneanu, Coralia Decsi, Alina Oniga, Aleksandra Indic. Din domeniul hairstyling, la eveniment vor lua parte: Andreea Babaioana, Mihăilă Iulian, Anton Ioana, Gina Aron, Carmen Belcea, Claudia Muresan, Cristina Chioreanu.

Despre remodelare corporală și cosmetică, vizitatorii vor afla detalii de la: Zorița Latici, Ivan Mitrovic, Mara Grigorescu, Emina Jivici, Veronica Popescu, Ioan Armean, Bianca Pop, Mariana Pop, Paula Gyori, Nela Pavaloiu și Sorin Adam.

Companiile participante au posibilitatea să își prezinte produsele unui public interesat cu adevărat de acest domeniu și să stabilească un contact direct cu potențialii clienți ai lor. Ei oferă o experiență educațională, nu doar o experiență de shopping.  Workshop-urile plătite selectează persoanele interesate de domeniul lor de activitate și le oferă o educație profesională aprofundată. Un avantaj major al celor ce participă ca expozanți la acest eveniment este perioada în care se desfășoară – la începutul sezonului de activitate intensă pentru profesioniștii in domeniu, când aceștia au nevoie de produse pentru toată perioada, iar reducerile oferite la standuri duc la achiziții avantajoase”, a spus Oxana Novacovici.

Un concept aparte din cadrul BeautyFull Day îl reprezintă BeautyFull Heart. El a fost creat pentru femeile fără posibilitate financiară sau cu probleme grave de sănătate, care le împiedică să își ofere momente de înfrumusețare personală.

headerexpress cc

„BeautyFull Heart a apărut pentru că atât eu, cât și Oxana, considerăm că frumusețea are legătură cu interiorul la fel de mult ca și cu exteriorul, iar înfrumusețarea ar trebui să fie accesibilă tuturor. BeautyFull Heart se adresează persoanelor pentru care înfrumusețarea a ajuns pe un plan secundar, din cauza diverselor probleme cu care se confruntă. Dorim să le arătăm acestor persoane cum este atunci când iei o pauză de la grija pentru ceilalți și te lași pentru puțin timp, în grija unor specialiști în înfrumusețare și răsfăț”, a declarat Daniela Săvescu.

Cum frumosul trage după sine alt frumos, și colaborarea dintre organizatori a fost una neașteptată.

A fost ceva de parcă Universul ne-a adus împreună, pentru că amândouă ne-am gândit la același lucru. Industria beauty nu înseamnă doar înfrumusețare, ci și îngrijire constantă, tocmai de aceea am adus împreună firme din domenii diverse ale acestei industrii, inclusiv cosmetice bio, naturale. Ne-am inspirat din faptul că frumusețea are legătură cu atitudinea și preocuparea față de sine. Cât despre viitor, ne gândim că următoarele ediții ne vor ieși din ce în ce mai bine”, a spus Daniela.

Vizitatorii sunt așteptați la Centrul Regional de Afaceri marți și vineri, între orele 10.00 și 20.00, respectiv 10.00 și 18.00. Valoarea biletului este de 20 de lei, cu acces la ambele zile de eveniment. Tichetele pot fi achiziționate de pe site-ul www.beautyfulldays.ro. Tot aici puteți afla multe informații legate de program sau pe pagina de Facebook BeautyFull Days.