Beat și fără permis, un șofer a „gafat” grav în trafic!

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Republicii din Reşiţa și s-a soldat cu o persoană rănită uşor.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în timp ce șoferul, în vârstă de 41 de ani, conducea un autoturism fără a poseda permis, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un imobil. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost pozitiv. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul a fost rănit uşor în urma accidentului, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Reşiţa.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, a spus Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Și în cadrul unei acţiuni desfăşurate în weekend pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Caransebeş a fost oprit pentru control un moped. Bărbatul, de 40 de ani, care l-a condus nu poseda permis de conducere. Acesta se va alege cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

FOTO: arhivă