Beach Volleyball, spectacol stradal din Franța și expoziții foto la Iulius Town

iulius town timisoara beach volleyball
po 1000x100px (3)

Iulius Town din Timișoara pregătește din nou surprize pentru vizitatori: un campionat național de Beach Volleyball, un spectacol din Franța și o expoziție foto.

Un loc al diversității, unde imaginația nu cunoaște limite, iar generațiile se întâlnesc în cadrul evenimentelor dedicate tuturor, despre asta este Iulius Town. Weekendul acesta în Iulius Gardens vor avea loc meciuri demonstrative de volei pe plajă, un spectacol stradal susținut de artiști francezi și două expoziții de fotografie. Iulius Town este partener al Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023, astfel că o parte dintre evenimentele din cadrul proiectului sunt găzduite de proiectul mixed-use.

Îți poți susține echipa preferată de volei la Beach Volleyball, care are loc în perioada 28 – 30 iulie, în Iulius Town. Vineri, de la ora 18.00, vor juca loturile feminine și masculine ale naționalei României, iar sâmbătă și duminică, de la aceeași oră, terenul se deschide pentru comunitatea locală. Duminică, în intervalele orare 12.00 – 14.00 și 18.00 – 21.00, copiii sunt așteptați cu un fileu de volei special pentru ei, dar și cu mingi de plajă. Mai multe detalii puteți afla accesând pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Micii iubitori de artă și nu numai sunt așteptați să descopere spectacolul stradal, pus în scenă de artiști francezi, „Les Dodos”. Un profesor și asistentul său călătoresc în jurul lumii alături de două păsări Dodo. Aceștia sunt în căutarea răspunsurilor în ceea ce te privește pe tine, spectatorul din public: cum râzi, care sunt obiceiurile tale, ce îți place să mănânci și multe altele. Evenimentul are loc duminică, 30 iulie, de la ora 18.00 și de la 20.00, în Iulius Gardens.

1000x200 dacus 02

De la arta stradală, efervescentă, sunteți așteptați să identificați frumusețea surprinsă în imagini. Până luni, la parterul clădirii de birouri United Business Center 3 vei putea admira expoziția Stereotip, care aduce în prim-plan povestea și drumul eroului și a eroinei care trăiește în tine. Autorii expoziției sunt Oscar Iustin și Alice Black.

În continuare în Atriumul Iulius Mall este prezentă expoziția „Tezaur uman viu”, realizată de Asociația Photographica.

iulius town timisoara dodos

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px