Bazarele de pe Brâncoveanu, un adevărat pericol pentru cetățeni! ISU Banat aplică amenzi de ani întregi!

Cuib de vise 1000x100

Zona bazarelor de pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara nu și-a rezolvat nici acum problemele. Patronii de magazine nu acordă importanță măsurilor de siguranță pentru prevenirea incendiilor, iar cei de la ISU Banat anunță că, în cazul unui complex comercial, dau amenzi încontinuu de doi ani!

După controalele din ultima vreme, cei de la ISU Banat au dat amenzi în zonă în cuantum de 84.000 de lei, inclusiv o sancțiune complementară privind pierderea valabilității autorizației de securitate la incendiu pentru operatorul economic de la complexul Memphis. „Menționăm că la acest operator economic au fost aplicate, în ultimii doi ani, sancțiuni contravenționale conform principiului gradualității și până în prezent nu a fost luată nicio măsură de către acesta pentru a intra în legalitate”, transmit reprezentanții ISU Banat. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență face în toată perioada 1 iunie – 30 septembrie controale la obiectivele cu destinația alimentație publică, comerț și turism agrement unde se înregistrează afluență mare de persoane. Până acum, s-au făcut 21 de controale și s-au constatat 77 de deficiențe. Șase au fost remediate chiar în timpul controalelor. ISU a dat opt amenzi, în valoare de 114.100 lei și alte 25 de avertismente. 

publicitate si promovare in ziar

Sursa foto: urbo.ro

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01