„Baza Uszoda din Timișoara, o toaletă publică în aer liber!”

baza uszoda, in paragina6

Un consilier local îl contrazice pe primarul Fritz, care s-a lăudat că o parte a bazei Uszoda poate fi folosită de către iubitorii de baschet, susținând că, de fapt, ar fi „o toaletă publică în aer liber”.

Dominic Fritz s-a lăudat, în urmă cu câteva zile, cu faptul că în urma unei „amenajări temporare”, baza Uszoda, din centrul Timișoarei, poate fi folosită de către iubitorii de baschet. În realitate, Roxana Iliescu, consilier local Pro România, susține că baza Uszoda ar fi nu doar în paragină, ci chiar o „toaletă publică”, din cauza mirosului insuportabil.

baza uszoda, in paragina5

Scandalos! Baza Uszoda, o toaletă publică în aer liber! Focar de infecție e puțin spus… dacă ai neinspirația să treci prin preajma ei, vei rămâne timp bun cu miros de rahat și urină în nări! Nu vă puteți închipui în ce hal poate să miroasă și ce dezastru este în incinta ei! Și-n contextul ăsta, primarul Fritz scria următoarele acum 2 zile: “Unele vise durează mai mult până devin realitate. Baza Uszoda e din nou deschisă comunității. Primii jucători de baschet deja au testat noile coșuri.” (…) Acum, Uszoda așteaptă timișoreni dornici de mișcare și socializare.” Doamne ferește”, a afirmat Roxana Iliescu.

baza uszoda, in paragina3

Mai mult, consilierul local din Timișoara a precizat că doar s-ar fi pus un gard de plasă la baza Uszoda, care delimitează terenul de baschet amenajat de primărie.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

În realitate, au pus un gard de plasă pentru a face un soi de delimitare în bază pentru un teren de baschet pe care l-au amenajat. Nu au fost în stare să facă nici măcar o minimă igienizare a locului! În ianuarie când am fost era bine față de ce am găsit astăzi”, a adăugat Roxana Iliescu.

baza uszoda, in paragina4

baza uszoda, in paragina2

baza uszoda, in paragina1

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/