Baza Uszoda din Timișoara, din nou deschisă pentru iubitorii de mișcare

teren de baschet la uszoda
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Vești bune pentru iubitorii de mișcare. Baza Uszoda din centrul Timișoarei a fost din nou deschisă comunității, în urma unei amenajări temporare.

Primăria Timișoara are în plan, de mai bine de doi ani, să pună în valoare vechea bază Uszoda din centrul orașului. Deocamdată, nu există un proiect amplu, ci instituția a realizat, recent, o amenajare temporară. Așadar, iubitorii de mișcare sunt așteptați să joace baschet.

Unele vise durează mai mult până devin realitate. Baza Uszoda e din nou deschisă comunității. Primii jucători de baschet deja au testat noile coșuri. Generații de timișoreni au amintiri extraordinare cu acest loc emblematic al Timișoarei, până când Uszoda a devenit o ruină. Acum doi ani, am scos de aici peste 100 de tone de gunoaie. Acum, Uszoda așteaptă timișoreni dornici de mișcare și socializare”, a afirmat Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a precizat că nu s-a renunțat la ideea ca întreaga zonă în care se află baza Uszoda să fie modernizată.

Amenajarea este una temporară, dar necesară și le mulțumesc celor care au contribuit. Pregătim o investiție pentru a transforma întreaga zonă într-un loc pentru cultură, sport și recreere. Un spațiu deschis, central și pentru comunitate”, a explicat edilul-șef.