Bătrânii din centrele de pe Valea Bistrei s-au vaccinat la spitalul Oțelu Roșu

untitled design set 970x90 px

După cadrele medicale, la centrul de vaccinare amenajat la Spitalul din Oțelu Roșu a venit rândul astăzi persoanelor de vârsta a III a din centrele sociale din Glimboca și din orașul de pe Valea Bistrei.

Potrivit managerului spitalului din Oțelu Roșu Alin Mihăescu în prima etapă de vaccinare împotriva Covid-19 s-au primit 70 de doze de vaccin, iar acum, tot în etapa I extinsă, confrom unei adrese venite de la CNSCBT (Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile) s-au primit 48 de doze:

În prima etapă s-au vaccinat o parte din angajații spitalului dar și medicii de familie, asistentele acestora, medicii stomatologi cu asistentele lor și farmaciștii. Astăzi am vaccinat un număr de 48 de persoane care provin din centre sociale pentru persoanele în vârstă Sfântul Nicolae din Glimboca și Pro Deo din Oțelu Roșu”, ne-a declarat Alin Mihăescu.

publicitate ziar expresb 1000x100

Managerul Spitalului ne-a mai menționat că din cei 48 de vaccinați astăzi se numără și câțiva angajați ai spitalului care, din diferite motive nu au putut să intre în prima etapă de vaccinare.

La Oțelu Roșu sunt în amenajare două centre la sala de sport a Școlii Gimnaziale nr 1 de pe strada Republicii nr 79, unde este programată populația din orașul de pe Valea Bistrei.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/