O bătrână, acroşată frontal de un autoturism!

Nenorocirile se ţin lanţ în Caraş-Severin. O altă persoană şi-a pierdut viaţa zilele trecute într-un accident de circulaţie. În momentul de faţă, cercetările continuă.

Traversarea străzii cu neatenţie i-a adus un final nefericit unei bătrâne din judeţul Caraş-Severin. Aceasta a murit după ce aseară a fost lovită în plin de o maşină pe Drumul Naţional 58, în localitatea Glimboca. Femeia, în vârstă de 68 de ani, se afla în traversarea părţii carosabile, într-un loc nemarcat şi fără a se asigura corespunzător. Potrivit poliţiştilor, autoturismul, al cărui şofer era un tânăr de 27 de ani, se deplasa din Haţeg spre Caransebeş. Se pare că tânărul conducea maşina cu o viteză destul de mare şi nu a apucat să încetinească în momentul când a văzut femeia.

,,În data de 21.08.2013, orele 21.11, pe DN 58, în localitatea Glimboca, B. Samuel, de 27 ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul, a acroşat frontal, pe sensul său de mers, pe M. Ana, de 68 ani, care se afla în traversarea părţii carosabile fără a se asigura corespunzător. În urma accidentului a rezultat decesul pe loc al pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, se arată în comunicatul de presă primit de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele şoferului, cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor din culpă.