Bate gongul pentru cei doi ani de activitate. Magazinul Dacus sărbătorește!

dacus 1
explo 1000x200

Se împlinesc doi ani de când pe piața de retail din vestul țării și-a făcut apariția Dacus, încă o opțiune inspirată pentru cei care aleg calitatea și varietatea. Vino și tu să sărbătorești alături de ei!

Weekendul 13-14 august va marca momentul aniversar pentru firma româno-poloneză, care după doi ani de activitate se poate mândri cu rezultate pe măsură. De la plaja diversificată de produse, la calitatea acestora și prețurile gândite pentru toate tipurile de buget, Dacus a ajuns în topul preferințelor și acum aniversează și te premiază.

„Am deschis magazinul pe când vremurile de atunci erau dificile pentru toți și când nu știam la ce rezultate vom ajunge. Din punct de vedere al pandemiei, nici anul următor nu a fost prielnic, dar povestea noastră a avut succes, a mers mai departe, am obținut o cifră de afaceri care a fost peste așteptările noastre și evident, am prins aripi și am zburat mai departe. 

Pentru că acolo unde există cerere, există și ofertă, până la finele acestui an, și reșițenii se vor putea bucura de produsele magazinului Dacus, care își va deschide porțile în municipiul de pe Bârzava. Până atunci, vă așteptăm pe toți la Caransebeș pentru a sărbători împreună, cu premii, concerte și multă voie bună!”, a declarat Gheorghe Țeudan, administratorul firmei.

dacus 6666666

 

Sâmbătă, 13 august, cu începere de la ora 18, pe scena amplasată în fața magazinului, vor urca artiștii: Camelia Ceocu, Dumitru Stoicănescu, Sanela Miloș și Adi Jurcă, alături de formația Au Banatu, iar duminică 14 august, tot de la ora 18, Cristi Iakab and the Road Band vă așteaptă la un super concert.

La „Zilele Dacus” surprizele se țin lanț, atât cu ofertele și cu promoțiile de neratat, cât și cu premiile surpriză pregătite pentru clienții magazinului. Tot ce trebuie să faci, este să îți iei familia și prietenii, să vi pe strada Lunca Grofului din Buchin și să te bucuri de două zile de sărbătoare, alături de Dacus.

dacus 3333