Bătaie pe viitorul stadion al Timișoarei!

Guvernul a promis un stadion nou Timișoarei, pe locația actualului „Dan Păltinișanu”, dar va mai dura ceva până când iubitorii de fotbal se vor putea bucura de o arenă modernă. Deocamdată, s-a deschis licitația pentru studiile de pre-fezabilitate și fezabilitate!

Șase firme au depus oferte pe SICAP pentru studiile fără de care nu se fac lucrări de acest gen din bani publici. „Compania Națională de Investiții în această perioadă analizează cele șase oferte și sper ca într-un ritm cât mai alert să desemneze câștigătorul, să nu avem niciun fel de contestație, astfel încât Guvernul să aprobe prin hotărâre de guvern indicatorii tehnico-economici și demolarea stadionului, ca să putem, la nivel de CJT, să aprobăm imediat după obținerea hotărârii de guvern intrarea cu buldozerele în ritm alert.”, a declarat președintele CJT, Călin Dobra, cu ocazia unei vizite oficiale a premierului Viorica Dăncilă.

Noul stadion va avea tot 30.000 de locuri, dar va fi fără piste de atletism și va avea tribunele acoperite. Arena va fi de categoria UEFA 4. Terenul e pus la dispoziție gratuit de CJT, iar banii vor veni de la Compania Națională de Investiții.

Sursa foto: cjt.ro