Bătaia de joc continuă! Imunizarea reșițenilor, ultima grijă a Guvernului Cîțu!

Degeaba are Reșița unul dintre cei mai apreciați primari din România la această oră și în zadar a pus la punct Nelu Popa un centru de vaccinare anti Covid 19 dacă la București, în Guvern, există atât de multă incompetență și nesimțire!

Municipiul reședință de județ a Banatului de Munte e încă o dată ultimul în România. Au grijă de asta premierul Florin Cîțu și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Alături de toți ceilalți incompetenți din Guvern care nu demult cereau voturi pentru o Românie normală. Cert este că imunizarea reșițenilor e din nou amânată pentru că atât de bine și-a făcut temele Guvernul României încât în Caraș-Severin vaccinul ajunge în doar câteva doze.

„Centrul de vaccinare de la Liceul Sabin Păuța, deși dispune de toate dotările și avizele necesare, încă nu poate fi accesat pe platforma națională. Pentru Reșița au fost repartizate, în acest moment, 270 de vaccinuri! În săptămâna 25-30 începem vaccinarea personalului esențial (Poliția Locală și Asistență Socială) și a cetățenilor din categoria de risc,  în limita a 160 de locuri disponibile pentru programări. Programările se fac prin telefon, la numărul:  0355.080.242. Linia telefonică va fi deschisă de luni, 25.01.2021, ora 8:00! Se  pot programa doar persoanele din categoria de risc, prevăzute în etapa a II de vaccinare!”, a anunțat dezamăgit primarul Nelu Popa, ale cărui eforturi se lovesc astăzi de habarnismul Guvernului. Din păcate, nici măcar Marcel Vela nu mai are un cuvânt de spus pentru niște indivizi precum cei care sunt astăzi la putere în România. Solicitările acestuia pentru ca județul Caraș-Severin să nu fie și de data asta ultima grijă a guvernanților au rămas fără rezultat, deși fusese asigurat că situație se va rezolva.

leader board 728 x 90 px