Băsescu și Kovesi, din instanţă în instanţă!

Chemaţi de urgență în Caraş-Severin pentru „asigurarea probelor” în dosarul prim-procurorului care a lovit mafia de la granița cu Serbia, Traian Băsescu și Laura Codruța Kovesi nu mai ajung la Oravița, procesul fiind strămutat.

Procesul în care fostul președinte al României și procurorul șef al DNA sunt chemați în fața instanței în dosarul legat de denigrarea și compromiterea prim-procurorului George Bucurică a fost strămutat de la Oraviţa la Orșova. Judecătorul de acolo a fost investit să se pronunțe și cu privire la „asigurarea probelor” cerută de fostul avocat Teofil Drugărin și să decidă dacă îl va aduce în sala de judecată pe Traian Băsescu sau pe Laura Codruța Kovesi.

CITEŞTE ŞI: Traian Băsescu și Laura Codruța Kovesi, chemați de urgență la Oravița, în dosarul prim-procurorului care a lovit mafia de la granița cu Serbia!

Prezent în redacția Express de Banat într-o discuție live cu Dan Popoviciu, prim-procurorul Bucurică a vorbit și despre șicanele lui Drugărin: „Are afecțiuni psihiatrice, dar acțiunile lui nu trebuie interpretate doar cu privire la problemele medicale, ci și sub aspectul implicării: cui folosesc aceste acțiuni? Cine se folosește de el? Cum a putut această persoană să funcționeze neîngrădit atâta timp?”.

Interviul integral cu prim-procurorul George Bucurică: