Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au pierdut primul meci acasă în Grupa Roșie. Vinovata, CSM Oradea

SCM Timișoara a cedat sâmbătă, în a doua rundă din minireturul Grupei Roșii, la scorul de 90-83 cu CSM Oradea, în urma unui joc dominat clar de bihoreni. Este prima înfrângere pentru „lei” pe teren propriu din a doua fază a campionatului, deoarece alb-violeții mai pierduseră doar în deplasare la Pitești și Sibiu.

Gazdele au condus în primele minute ale primului sfert. Oradea a marcat însă 13 puncte consecutive după 14-10 și primul sfert s-a terminat cu 20-28. În al doilea parțial, oaspeții au dominat categoric, astfel că la pauză s-a intrat cu 35-50. Sfertul trei nu a adus nicio revenire, astfel că în ”decisiv” s-a intrat cu 53-71 și alb-violeții au mai putut doar reduce diferența de scor.

Timișoara a avut următorii marcatori:  Randolph 24 puncte, Vladan Vukosavljevic 19 puncte,  Baciu 10 puncte, Diculescu 8 puncte,  Stojadinovic 7 puncte, Pesakovic 6 puncte, Brown 4 puncte,  Komatina 4 puncte, Calotă 1 punct. Pentru Oradea, Zekovic a dat cele mai multe puncte, 19.

leader board 728 x 90 px

SCM Timișoara are din nou meci miercuri, de la ora 18,15, în returul sferturilor Cupei României, pe terenul lui Dinamo București.