Bărbatul care și-a omorât cu cruzime mama, la Timișoara, a fost arestat preventiv de judecători. Filmul crimei

Tribunalul Timiș a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului în vârstă de 34 de ani care și-a ucis mama, la Timișoara, în urmă cu trei zile.

Pe numele bărbatului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, luni, punerea în mișcare a acțiunii penale. Bărbatul este acuzat de violență în familie, omor comis asupra unui membru de familie.

„În fapt, s-a reținut că în data de 08 octombrie 2021, în jurul orei 11.30, în timp ce se afla la domiciliul său situat în Timișoara, inculpatul ar fi aplicat mamei sale multiple lovituri extrem de violente în cap și la nivelul feței, în urma cărora victima a suferit leziuni traumatice deosebit de grave, care au condus la decesul său imediat, în incinta locuinței, după care inculpatul a părăsit locul faptei, sustrăgându-se urmăririi penale, până în data de 10 octombrie 2021, când a fost depistat și prins de organele de poliție, în zona Gării de Est din Timișoara.”, se arată într-un comunicat al procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Inculpatul fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.