Bărbat suspect de viol, dus în arestul IPJ Timiș

Polițiștii timișeni au reținut, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 36 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

În fapt, în 5 octombrie, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 21.40, în timp ce se deplasa pe Splaiul Nistrului din municipiu, un bărbat necunoscut ar fi agresat-o sexual.

În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii l-au depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

“În urma probatoriului instrumentat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș, în cursul acestei zile urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.“, au transmis polițiștii timișeni.

UPDATE. Judecătoria Timișoara a dispus față de bărbatul de 36 de ani măsura arestării preventive pentru 30 de zile.