UPDATE. Bărbat în toată firea, snopit în bătaie de un puști de 19 ani pe o stradă din Reșița

amenintat bata de baseball

Totul ar fi plecat de la câțiva lei pe care bărbatul i-ar fi datorat tânărului. A fost suficient pentru ca acesta din urmă să-și iasă din minți și să îl lovească fără milă cu un par de lemn până l-a lăsat inconștient. 

Scandalul a avut loc aseară, în jurul orei 18.30, pe Aleea Galați din Reșița. Supărarea fără margini a tânărului de 19 ani ar fi plecat de la câțiva zeci de lei pe care bărbatul de 47 de ani i-ar fi datorat. Pentru că nu i-a înapoiat banii, băiatul și-a ieșit efectiv din minți. A luat un par de lemn cu care l-a lovit de mai multe ori în zona capului, precum și în alte părți ale corpului, până când victima și-a pierdut cunoștința.

Medicii au stabilit că viața bărbatului a fost pusă în pericol, acesta având nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale, asta dacă starea victimei va avea o evoluție favorabilă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Caraş-Severin a admis cererea procurorilor şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele tânărului pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Cercetările continuă în acest caz.

UPDATE, 26 ianuarie, ora 16.10

Bărbatul bătut crunt în 20 ianuarie a decedat astăzi. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au dispus schimbarea încadrării juridice față de tânărul de 19 ani din infracțiunea de tentativă de omor, în infracțiunea de omor.

Sursă foto: Arhivă