Bărbat din Oţelu Roşu, arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat fosta concubină

La mai bine de o săptămână de când a încercat să-şi ucidă fosta concubină, bărbatul din Oţelu Roşu, în vârstă de 31 de ani, a fost prins de poliţişti, pe numele acestuia fiind dispusă măsura arestului preventiv.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Caraş-Severin, împreună cu cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale I.P.J. Braşov, cu sprijinul Biroului de Analiză a Informaţiilor Caraş-Severin, au reuşit să-l identifice pe cărăşanul care, la data de 24 februarie, în urma unui conflict, era cât pe ce să-şi ucidă fosta concubină, femeia având nevoie de îngrijiri medicale, întucât a fost înjughiată în zona gâtului.

Bărbatul din Oţelu Roşu a fost reţinut abia ieri, 3 martie, pe raza judeţului Braşov, acesta reuşind, imediat după incident, să se facă nevăzut.

Cum pe numele acestuia era emis mandat de arestare preventivă în lipsă de către Tribunalul Caraş-Severin, astăzi, magistraţii au confirmat propunerea Parchetului şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

gif card de energie dacus 1000x100

În cauza respectivă se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, ancheta fiind coordonată de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

 

 

 

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/