Bărbat din Oţelu Roşu, arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat fosta concubină

explo 1000x200

La mai bine de o săptămână de când a încercat să-şi ucidă fosta concubină, bărbatul din Oţelu Roşu, în vârstă de 31 de ani, a fost prins de poliţişti, pe numele acestuia fiind dispusă măsura arestului preventiv.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Caraş-Severin, împreună cu cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale I.P.J. Braşov, cu sprijinul Biroului de Analiză a Informaţiilor Caraş-Severin, au reuşit să-l identifice pe cărăşanul care, la data de 24 februarie, în urma unui conflict, era cât pe ce să-şi ucidă fosta concubină, femeia având nevoie de îngrijiri medicale, întucât a fost înjughiată în zona gâtului.

Bărbatul din Oţelu Roşu a fost reţinut abia ieri, 3 martie, pe raza judeţului Braşov, acesta reuşind, imediat după incident, să se facă nevăzut.

Cum pe numele acestuia era emis mandat de arestare preventivă în lipsă de către Tribunalul Caraş-Severin, astăzi, magistraţii au confirmat propunerea Parchetului şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

În cauza respectivă se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, ancheta fiind coordonată de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.