Bărbat din Măureni, arestat preventiv după ce a încercat să profite de inocenţa unei copile de doar şase ani

La propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, bărbatul de 39 de ani din Măureni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul infracțiunii de tentativă de viol după ce, în urmă cu mai bine de o săptămână, acesta ar fi încercat să abuzeze sexual o fetiță de numai șase ani.

Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale a rezultat faptul că, în data de 11.06.2020, bărbatul a mers la locuința unor vecini din Măureni, unde a consumat băuturi alcoolice mai mult timp. Acolo, profitând de faptul că a rămas o perioadă singur în cameră împreună cu fetița de șase ani a vecinilor, a încercat să o abuzeze sexual.

Deși bărbatul nu și-a recunoscut faptele, acesta fiind reținut inițial pentru 24 de ore, în urma cercetărilor și probelor administrate de polițiști, sub coordonarea Parchetului, el este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

Polițiștii au beneficiat de sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Sursa foto principal: digi24.ro.