Bărbat din Lugoj, trimis în judecată pentru omor

Un bărbat din Lugoj a fost trimis în judecată de procurorii timișeni pentru că în urma unor lovituri aplicate altei persoane aceasta a decedat.

Incidentul a avut loc la început de ocotombrie. Cei doi bărbați erau într-un parc din oraș și s-au certat. Inculpatul a lovit victima, care a căzut și s-a lovit la cap. A murit la spital după 4 zile.

„În fapt a fost reținut că în data de 03 octombrie 2022, în jurul orelor 17:00, în timp ce se afla în Parcul gării din Lugoj, inculpatul ar fi aplicat o lovitură victimei în zona capului, în urma căreia aceasta a căzut pe spate și s-a lovit cu capul de aleea din parc, rămânând în această poziție până a fost preluată de către un echipaj S.A.J. Timiș și transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde în data de 07.10.2022 a decedat la Clinica Anestezie – Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara, din cauza traumatismului cranio – cerebral cu fractură de boltă și bază craniană”, aflăm de la Parchet.

Dosarul a ajuns acum pe masa Tribunalului Timiş.