Barajul, o simplă formalitate pentru rosso-neri

Campioana județului Caraș-Severin la fotbal, CSM Școlar Reșița, e cotată drept mare favorită la promovarea în Liga a III-a în barajul cu campioana Mehedințiului, Pandurii Cerneți!

Prima manșă a barajului de promovare în eșalonul trei al fotbalului românesc va avea loc sâmbătă, 18 iunie, la olteni acasă. Leo Doană, antrenorul Școlarului, nu s-a declarat foarte mulțumit de jocul echipei sale la meciul decisiv cu Voința Lupac, dar primele informații culese din tabăra Pandurilor nu îi dau prea multe motive de îngrijorare. „Am luat câteva referințe despre echipa de la Cerneți. Sperăm ca la ora jocului să fim deasupra lor ca formă. Valoare eu zic că este. Trebuie să îi refacem pe băieți după meciul cu Lupac, care a fost unul cu încărcătură, atât fizică, cât și psihică, și la ora meciului retur să fim în cea mai bună formă și rezultatul să fie de partea noastră”, a declarat Leo Doană.
Președintele AJF Caraș-Severin, Viorel Lolea, e sigur că CSM Școlar se va distra cu campioana Mehedințiului. „Sunt convins că Reșița o să promoveze în Liga a III-a. Noi sperăm ca turul să se dispute pe terenul din Drobeta-Turnu Severin. Probabil am avut noroc la tragerea la sorți și am căzut cu cel mai accesibil adversar, dar nu trebuie ca băieții să se culce pe-o ureche. Campioana noastră trebuie să ia jocul în serios, orice baraj este foarte periculos, orice gol contează”, a spus Lolea.