Baraca apărută peste noapte în centrul stațiunii Băile Herculane a fost demolată

Cetățenii stațiunii Băile Herculane au sesizat autoritatea publică locală că peste noapte în centrul istoric a apărut o baracă de lemn, care nu avea ce căuta în acea zonă.

Un locatar al zonei centrale a sesizat Primăria Băile Herculane pentru a lua măsurile de îndepărtare a construcției provizorii.

Situația este de-a dreptul halucinantă…, în centrul istoric al orașului Băile Herculane, o zonă de patrimoniu natural susținută din fonduri europene, unde orice construcție este interzisă, chiar lângă Biserica Romano-Catolică, a fost ridicată ilegal o baracă de lemn peste noapte, de către niște vânzători ambulanți de roci minerale, pentru a depozita diverse obiecte”, spune cetățeanul reclamant, care este convins că baraca a anulat două locuri de parcare ale riveranilor și a fost mascată cu tomberoanele de gunoi pentru a nu fi sesizată.

După reclamația cetățeanului la Primăria Băile Herculane, chiar dacă inițial viceprimarul Ștefan Peneșel i-a sugerat să strângă o listă cu semnături pentru a solicita îndepărtarea acestei barăci, primarul Cristian Miclău a luat atitudine și a solicitat demolarea construcției provizorii.