Banii furaţi din seiful fostului şef al Finanţelor sunt în siguranţă!

Familia Lupşac are toate şansele să-şi recupereze banii dacă oamenii legii găsesc seiful care cântăreşte o tonă. Acesta este aproape imposibil de deschis!

Hoţii care au plecat cu 370.000 de euro şi 1,5 miliarde lei din vila situată la intrare în Oţelu Roşu s-ar putea să se fi chinuit degeaba. Specialiştii spun că un seif de genul celui în care Petru şi Cristina Lupşac ţineau banii firmelor pe care femeia le administrează şi cei ai părinţilor lor nu poate fi deschis prea uşor. E nevoie de aparatură specială, eventual să fie folosit explozibil, deoarece pereţii lui sunt foarte groşi, imposibil de tăiat cu echipamente obişnuite.

Surse apropiate anchetei susţin că jaful nu a fost surprins de nicio cameră video din zonă, că vila nu e supravegheată şi nici păzită de o firmă de specialitate. Aceasta era în grija unuia dintre angajaţii centrului de colectare a fierului vechi, aflat în imediata vecinătate. Petru Lupşac a fost până în 10 ianuarie şeful Finanţelor Publice din Oţelu Roşu, iar soţia sa, Cristina, e administrator la mai multe firme.