Bani din cer, la Reşiţa? De două ori chiar!

po 1000x100px (4)

Bani, bani şi iarăşi bani. Cam la asta ne stă gândul tuturor, de când cu economia de piaţă şi cu scăderea continuă a nivelului de trai. Dar ce-aţi zice dacă v-aţi îmbogăţi la o simplă ieşire în oraş? 

Dacă vă gândiţi că, citind aceste rânduri, veţi da peste vreo reţetă minune care să vă astupe găurile financiare, veţi fi dezamăgiţi. „Bani din cer“ este titlul unei piese de teatru care vă poate, într-adevăr, îmbogăţi, însă doar sufleteşte.

Teatrul de Vest din Reşiţa vă invită azi, 7 mai, de la ora 19, la avanpremiera spectacolului „Bani din cer“, de Ray Cooney. Regia şi scenografia, Daniel Vulcu. Premiera va avea loc tot în această lună, în cadrul manifestării „7 zile – 7 arte”, organizată de Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa. Din distribuţie fac parte actorii: Andrada Samoilă, Marius Tudor, Ana-Maria Cizler, Marian Stan, Sorin Fruntelată, Florin Ibrași, toţi de la Teatrul de Vest, precum şi Alexandru Cazan, de la Teatrul „I.D. Sîrbu“ din Petroşani.

Prezent la Reşiţa la invitaţia directorului Dan Mirea, regizorul Daniel Vulcu, care este directorul Teatrului „Regina Maria” din Oradea, a declarat că are încredere că „va ieşi un spectacol aşa cum şi-ar dori chiar Ray Cooney, adică amuzant și cu actori foarte comici. Am la dispoziţie o distribuţie foarte bună. Da, ştim că aşa se obişnuieşte, când eşti invitat undeva, spui: Vai, doamne, ce actori, n-am mai văzut aşa ceva în ţară! Vă spun însă cu mâna pe inimă că lucrurile aşa stau şi o să vedeţi că toate rolurile sunt acoperite, ceea ce înseamnă foarte mare lucru!”

Tot astăzi, dar de la ora 11, pe scena Teatrului de Vest va avea loc încă o premieră: spectacolul pentru copii „Aventurile lui Mickey Mouse”, de Aida Ganea. Regia şi scenografia, Dan Mirea.

Foto: unica.ro