Banatul Caransebeș se apropie de locul 7. Azi e meciul al doilea cu Unirea Dej

Gugulanii au trecut aseară de Unirea Dej în trei seturi, în primul joc al disputei pentru locurile 7-8 din Divizia A1 de volei masculin.

După ce au ratat prezența în cupele europene, gugulanilor nu le-a rămas decât să spere într-o clasare pe locul 7 la finele acestui sezon. Puțini spectatori au venit aseară la Polivalenta din Caransebeș, pentru primul meci al elevilor lui Valentin Pereu contra Unirii Dej în disputa pentru ocuparea locului 7 în clasamentul final al acestui sezon. Gugulanii au primit o replică destul de bună din partea dejenilor, care încă speră să întoarcă soarta acestei dispute, chiar dacă au pierdut primul meci. După două seturi adjudecate la mare luptă, cu 25-23 și 25-22, echipa gazdă l-a câștigat și pe cel de-al treilea, cu 25-20. Așadar, scor final 3-0 și 1-0 la general pentru Banatul Caransebeș în disputa cu Unirea Dej pentru locurile 7-8.
În această seară, de la ora 18, cele două echipe se vor întâlni din nou în Sala Polivalentă din cartierul Pipirig, în ceea ce ar putea fi ultimul meci al Banatului din acest sezon în fața propriilor fani, în cazul în care elevii lui Valentin Pereu repetă victoria de aseară.