Banatul Caransebeș nu are putere să spargă gheața în deplasare

În afară de Unirea Dej, meci câștigat în tur în deplasare, echipa de volei din Caransebeș nu a reușit să aducă punctele acasă de la niciun meci disputat în deplasare.

Așa s-a întâmplat și în meciul de la Cluj, când, deși favorită, conform clasamentului Diviziei A 1, era Banatul Caransebeș, după un prim set foarte bun (25 -19), echipa nu s-a mai regăsit în următoarele seturi, pierzând în fața ardelenilor cu scorul de 3 la 1.

„Ne-am dorit victoria, dar vedeți dumneavoastră, nici un meci nu seamănă cu celălalt. Noi, după primul set câștigat, ne-am relaxat, am început bine, dar au fost unele neconcordanțe, din toate punctele de vedere și jocul s-a rupt… Orice am încercat noi să facem nu am reușit să punem mingea jos și punctele au curs de partea adversarului. De câte ori s-a forțat serviciul, s-a greșit, mingile recuperate nu le-am fructificat și atacanții nu au pus mingea jos. Nu am reușit să-l blocăm pe universalul clujean decât o dată și rezultatul s-a văzut”, ne-a declarat tehnicianul caransebeșean.

Întrebat managerul echipei despre acest eșec, ne-a precizat că nu există scuze:

„Suntem o echipă atipică, acasă avem alt elan de joc, poate ajută publicul, suporterii, poate sunt mai concentrați, nu pot să-mi explic. Cert este că avem pretenții de la sportivii noștri. S-a rulat tot lotul, însă nici jucătorii tineri nu au reușit să aducă puncte și experiența și-a spus cuvântul pe final de set. Am fost lângă ei și am trăit alături de președintele de onoare, Corneliu Viziru, acest eșec, dar așa e în sport. Explicații sau acuze se pot aduce, însă sunt tardive și sportivii trebuie să se concentreze pe ceea ce urmează, meciul cu CSM București de sâmbăta viitoare”, ne-a declarat Cornelia Vlaicu, managerul echipei Banatul Caransebeș.