Banatul Caransebeș își vinde imaginea! Să vină sponsorii!

Volei Club Caransebeș și-a stabilit obiectivele pentru noul sezon competițional. Deși este vacanță, conducerea AS Volei Club Banatul încearcă o abordare nouă pentru viitorul campionat, cu sportivi tineri dornici de afirmare.

Încercăm să găsim tineri care se pot forma și afirma la noi și care-și doresc să formeze o echipă solidă și anul următor. Dorim să închegăm un nucleu care să fie completat doar cu vârfurile din străinătate, și mă refer aici la sportivi cu experiență pentru posturile de ridicător și universal (fals). Am încheiat colaborarea cu jucătorii străini și vom relua discuțiile doar cu letonianul Aivars Petrusevic. Are o viteză în braț și dacă este jucat corespunzător este o armă redutabilă. Vom încerca să-l readucem la Caransebeș”, ne-a declarat președintele clubului, Cristian Stepanescu.

Acesta a mai declarat că până la jumătatea lunii iunie consiliul director va decide asupra antrenorului care va coordona voleibaliștii, dar și când vor începe pregătirile și care dintre jucătorii români vor rămâne la echipă.

Obiectivul nostru pentru sezonul 2016-2017 este să ne clasăm în primele 6 echipe, ținând cont de noul regulament. Vom avea șanse să ne clasăm pe un loc fruntaș și pentru asta vom stabili clauze contractuale cu prime de obiectiv. De aceea vom avea nevoie de tot sprijinul financiar necesar și din partea iubitorilor de volei cu dare de mână pe care i-am tot văzut în sală la meciurile noastre. Dacă de la fiecare vom primi câte puțin, acel puțin va fi foarte important pentru echipa care reprezintă orașul și, de ce nu, Banatul, fiind singura echipă din întreg Banatul în prima ligă națională”, a mai adăugat Stepanescu.

Președintele clubului gugulan a spus că fiecare sponsor poate să-și aleagă un jucător care dorește să-l reprezinte în toate cele peste 30 de meciuri jucate. Va fi scris numele și sigla societății doar pe tricoul jucătorului, vor fi amplasate bannere în sala polivalentă cu însemnele firmei, meciurile se vor televiza și astfel numele societății, dar și ce anume aceasta are ca obiect de activitate, va fi vizualizat on line sau național pe Digi Sport.

Ne putem ajuta reciproc și cred că este o investiție bună în sport, în volei în special, care se joacă la un asemenea nivel. Voleiul, la ora actuală, când aduce asemenea bucurii în rândul suporterilor, este cel mai bun ambasador al orașului nostru. De aceea, poate că trebuie să punem umărul cu toții la sprijinirea lui, ca să nu cadă toată greutatea pe spatele primăriei și consiliului local. Există legea sponsorizării, care dă anumite avantaje firmelor, care ar putea finanța echipa de volei, astfel că ne putem ajuta reciproc”, a declarat Cristian Stepanescu.

Acesta a mai amintit și de cei 2 % din profit pe care persoanele fizice sau cei care dețin PFA îi pot aloca ONG-urilor.

Sunt spectatori care nu au lipsit de la niciun meci de acasă. Poate doresc să doneze cei 2% din profit, care oricum îi ia statul dacă nu-i folosesc, către clubul nostru. Trebuie doar să scrie pe formularul acordat de ANAF datele clubului: AS Volei Club Caransebeș, strada Aleea Alunișului nr 1, CF 34756026. Și în acest fel poate contribui la dezvoltarea acestui sport în municipiul nostru. Sunt foarte multe cheltuieli, de la aprovizionarea cu apă până la analize medicale, cumpărarea de medicamente sau alte vitamine și susținătoare de efort. De aceea fiecare ban contează”, a adăugat Stepanescu.

CITEȘTE ȘI: În volei se schimbă regulile jocului și la propunerea clubului Banatul Caransebeș