Banatul Caransebeş începe azi numărătoarea inversă. Au mai rămas 10!

Banatul Caransebeș debutează în faza a doua a Campionatului Național de Volei Divizia A 1 Masculin pe teren propriu cu CS Universitatea Cluj. Meciul se va disputa astăzi, 18 martie, la Sala Polivalentă Victoria din municipiul Caransebeș, cu începere de la ora 17.00.

Partida pune de o parte a fileului locul 8, ocupat de Banatul Caransebeș, cu 24 de puncte, iar de cealaltă parte, locul 11, CS U Cluj, 15 puncte. Chiar dacă există unele accidentări în echipă, antrenorul Răzvan Parpală este încrezător în jucătorii săi, dar spune că meciul va fi unul nu lipsit de dificultate, pentru că ardelenii vin după un meci în care au învins echipa din Ploiești, ocupanta locului 5. Dacă sportivii din Banat vor juca așa cum s-au pregătit în această săptămână la antrenamente, spune Parpală, sunt toate șansele ca spectatorii să vadă un meci frumos.

”Mai sunt 10 meciuri și sperăm să ne câștigăm măcar meciurile de acasă, pentru că toate echipele sunt apropiate ca valoare, s-au întărit în pauza competițională și cu siguranță că vor pune probleme. Echipa din Cluj o cunoaștem bine, am jucat de mai multe ori în compania lor în acest campionat și eu sper că vom arăta un meci bun suporterilor noștri”, ne-a declarat Răzvan Parpală, tehnicianul gugulan.