Banatul Caransebeș, fără punct în capitală. Vine la rând campioana, în Bănie

În etapa a cincea a Diviziei A1 la volei, Banatul Caransebeș a cedat în această seară, scor 1-3, în deplasare, cu CSM București. Gugulanii au plecat fără punct din capitală și merg în Cetatea Băniei pentru întâlnirea cu formația campioană, SCM U Craiova.

Banatul Caransebeș a jucat slab în primele două seturi, fapt recunoscut și de antrenorul Răzvan Parpală, pe care le-au cedat la 20 și la 17, însă și-au revenit în cel de-al treilea parțial, adjudecat de gugulani la 19. Din păcate, aceștia au rămas doar cu un set și fără punct pentru că gazdele de la CSM București au câștigat setul 4 și au închis partida. A fost, așadar, 3-1, pe seturi 25-20, 25-17, 19-25 și 25-22 pentru echipa municipalității bucureștene.

„S-a simțit și deplasarea lungă, dar nu a fost ăsta principalul motiv. Primul set am început bine, am picat la mijlocul setului, am încercat să-i prindem din urmă, nu am mai reușit. În setul al doilea am jucat prost, dar echipa și-a revenit în setul al treilea, iar în setul patru se putea mai mult dar rămânem cu plăcerea că am jucat volei. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar se putea și mai bine”, a declarat antrenorul Răzvan Parpală.

În ciuda înfrângerii, Banatul Caransebeș a rămas pe locul 7, urmând să joace sâmbătă, 5 noiembrie, în deplasare cu SCM U Craiova, campioana en-titre a României.