Banatul Caransebeș deschide Campionatul Diviziei A1 fără puncte

În prima etapă a noului sezon, gugulanii au întâlnit în deplasare pe Tricolorul Ploiești. Deși s-a jucat la intensitate maximă, meciul a fost pierdut de bănățeni cu scorul de 3-1.

Gugulanii au avut o diferență considerabilă, de patru puncte în setul 4, și dacă toți ar fi crezut că se ajunge la setul decisiv, gazdele i-au contrazis și au luptat până la capăt, reușind să adune toate cele trei puncte. Mai siguri pe ei în momentele de tensiune diferența s-a făcut pe execuțiile individuale consideră antrenorul Răzvan Parpală.

„Am avut în setul 4 un scor avantajos de 18-14 și pe greșeli individuale nu am pus mingea jos, Ploieștiul detașându-se la 20-18. Eu cred că evoluția jucătorilor mei nu a fost cea mai bună pe final de set, însă apreciez că s-au luptat pentru fiecare minge”, ne-a declarat tehnicianul echipei, Răzvan Parpală.

Campionatul a început în viteză, gugulanii deja se pregătesc pentru următorul meci, care va avea loc la Caransebeș, cu Arcada Galați, miercuri, 19 octombrie de la ora 18:00.